STRADALI LIGAMENTI?

Englezi strahuju zbog ozljede Oxlade-Chamberlaina

 getty images

Engleska je u srijedu odradila pripremnu utakmicu protiv Ekvadora, susret je završen bez pobjednika 2-2, a izbornika Roya Hodgsona nakon susreta najviše je brinulo stanje s Alexom Oxlade-Chamberlainom. Mladi igrač londonskog Arsenala napustio je igru nakon starta Carlosa Grueza, sumnja se na ozljedu ligamenta, no za konkretne ocjene o težini ozljede i njegovom nastupu na Svjetskom prvenstvu znat će se više nakon magnetske rezonancije.

- To bi za nas bio veliki udarac. Bio je jako dobar i izgledao je iznimno motivirano. U tom startu koljenu mu je stradalo i još uvijek ne znamo koliko je ozbiljna ozljeda - izjavio je Hodgson nakon susreta.

Otočki mediji bili su oduševljeni nastupom Rossa Barkleya koji je bio asistent za pogodak Rickieja Lamberta, međutim Hodgson je bio suzdržan.

- Uvijek će postojati opsjednutost medija pojedinim igračem. Ako Ross želi biti igrač za kakvog svi želimo da postane, morat će donositi puno bolje odluke s loptom. Nije to kritika, međutim u ovom susretu je bilo puno dobrih igrača, ne samo on - tvrdi Hodgson.

Engleski izbornik prokomentirao je i situaciju kod isključenja Sterlinga i Valencije.

- Razočaran sam, Raheem je igrao na loptu. Razočaran sam reakcijom Valencije koji ga je zgrabio za vrat. Da nije odmah skočio na Raheema, ne bi ništa bilo niti bi to itko spominjao. Sretan sam što Raheem nije reagirao kada se veliki broj igrača uključio u gužvu - dodao je Hodgson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:38