ODBIO CAPELLA

Emile Heskey ne želi niti čuti za jednokratni povratak u reprezentaciju

Igrač Aston Ville ne želi biti ‘rent-a-napadač’ i jednokratno odijevati dres Engleske
 AFP

ZAGREB - Izbornik Capello otkrio je da je Emile Heskey odbio zamisao da prekine reprezentativnu mirovinu i u dvoboju protiv Crne Gore istrči na travnjak. Naime, Talijanu kronično nedostaje napadača, a Heskey, koji je rekao zbogom Gordom Albionu nakon Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, bio bi idealno rješenje za Capellove brige. Rooney vuče ozljedu i vjerojatno neće biti spreman, a Defoe i Zamora duže će vrijeme izbivati s terena. Michaela Owena ne želi zvati. Kaže, nije spreman.

Tridesetdvogodišnji napadač kluba iz Birminghama u solidnoj je formi, zabio je tri pogotka u sedam nastupa i, kako je nekoliko puta istkanuo, uživa u igranju pod svojim nekadašnjim šefom u Liverpoolu i današnjim trenerom Aston Ville, Gerardom Houllierom. Capello ga je i gledao uživo u dvoboju protiv Wolvesa, kada je Heskey zabio pobjednički pogodak na gostovanju protiv Wolverhamptona, čak ga je i javno pohvalio nakon utakmice. No, iako su se svi uvjeti činili idealnima za Heskeyjev povratak u dres “tri lava”, napadač Aston Ville ipak je odbio “don Fabija”.

- Houllier ga poznaje vrlo dobro još iz Liverpoola i zajedno ćemo ga ponovno pokušati nagovoriti na povratak. No, na kraju će odluka ipak biti njegova - rekao je Capello, koji kao da ni sam ne vjeruje da će s Heskey predomisliti.

- Trebamo ga, u vrlo je dobroj formi. Govorimo o samo jednoj utakmici, onoj protiv Crne Gore na Wembleyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:54