NOVI DAN, NOVI KLUB

EKSKLUZIVA ENGLEZA Mandžo završio na naslovnici najvećeg tabloida zbog Manchester Uniteda

Dolazak hrvatskog napadača na Old Trafford povezuje se i s potencijalnim odlaskom Robina van Persieja, koji ove sezone nije oduševio na 'Teatru snova'

Da je Mario Mandžukić kojim slučajom zadnjih nekoliko tjedana putovao u svaku od destinacija s kojima su ga mediji povezivali, vjerojatno bi skupio više milja od poznatog Phileasa Fogga koji je u poznatom romanu Julesa Vernea proputovao svijet u 80 dana.

Nakon Juvea, Milana, Borussije, Liverpoola, Mandžu su sada smjestili na sjever Engleske, u Manchester United. Tu je 'ekskluzivu' objavio tabloid The Sun pa je treba uzeti s određenom dozovom rezrve.

Dolazak hrvatskog napadača na Old Trafford povezuje se i s potencijalnim odlaskom Robina van Persieja, koji ove sezone nije oduševio na 'Teatru snova'. Kako se United zadnjih dana povezivalo i s Higuainom, dolazak Mandže bi sigurno osujetio i taj transfer jer bi u suprotnom nastala nepotrebna gužva u napadu.

Podsjetimo, Mandžukić je vrlo solidnu sezonu u Atleticu za koji je zabio je 20 golova u svim natjecanjima, ali je opći dojam pokvario dugim golgeterskim postom koji je nedavno prekinuo u dresu reprezentacije protiv Gibraltara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:13