ODLUKA U SRIJEDU

EDOARDO REJA IPAK NEĆE U HAJDUK? Verona se uključila u utrku za talijanskim stručnjakom

Verona razmišlja o Reji koji je već u mislima i procjeni situacije "privezan za Hajduk"?!

Iako je bilo predviđeno za danas, iz talijanskih izvora doznajemo kako će Edoardo Reja svoju konačnu odluku hoće li preuzeti klupu Hajduka donijeti u srijedu.

Navodno je po srijedi ugovor na dvije i pol godine, za cca 200.000 eura godišnje gaže; pitanje pomoćnika još se ne otvara javno jer je Luigi Febbrari na ugovoru kod Rome, pa Febbrari možda ne stigne odmah u veljači.

Glavni razlog Rejine odgode vjerojatno leži i u činjenici da Hajduk trenutačno nema dovoljno novca na računu kojim bi platio Talijana, ali skorašnja prodaja Kouassija u Kinu za 1,7 milijuna eura riješila bi i tu prepreku.

U međuvremenu se na talijanskoj sceni pojavljuje i – Verona, glavinja prema borbi za opstanak, pa se ljulja kormilo Verone za kojim je Andrea Mandorlini. Talijanski mediji jučer nakon nedjeljnog kola Reju dovode u kontekst Verone, prenosi Slobodna Dalmacija. Piše se na taj način da i Verona razmišlja o Reji koji je već u mislima i procjeni situacije "privezan za Hajduk"?!

Menadžer Marko Naletilić poručio nam je da se do srijede popodne, dakle sutra do jadranskog derbija na Kantridi baš ništa neće dogoditi i da je to termin u kojem će se (valjda konačno?!) razlučiti Rejino "da" ili "ne". Bijeli ili pak crni dim nakon cijele potrage za talijanskim trenerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:22