SJAJNA SEZONA

Edin Džeko najbolji sportaš BiH

Wolfsburg's Edin Dzeko, right, and Dortmund's Mats Hummels challenge for the ball during the German first division Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Borussia Dortmund in Wolfsburg, Germany, on Sunday, Dec. 13, 2009. (AP Photo/Fabian Bimmer) ** NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS **
 AP

U izboru Nezavisnih novina i Radio-televizije BiH Edin Džeko proglašen je najboljim sportašem Bosne i Hercegovine u 2009. godini.

Nogometaš je u izboru novinarsko-sportskog žirija kojem je predsjedao Sergej Barbarez pobijedio ispred svog suigrača iz Wolfsburga i reprezentacije Zvjezdana Misimovića.

- Ponosan sam što mi je pripala čast dobitnika ovoga laskavog priznanja. Žao mi je što nisam mogao nazočiti manisfestaciji. Mogu to reći i u ime Zvjezdana. Velika zahvala za sve ide i našim suigračima u reprezentaciji BiH i Wolfsburgu – prenosi Džekine riječi Bild i nastavlja:

- Žalim samo i dalje što s reprezentacijom nisam izborio odlazak na SP, a s klubom u proljetni dio natjecanja u Ligi prvaka.

U konkurenciji sportašica naslov je odnijela džudašica Larisa Cerić, zlatna na Svjetskome juniorskom prvenstvu u Parizu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:47