TRANSFER NA POMOLU

Domagoj Vida nikad nije bio bliže Dinamu!

Domagoj Vida je kao patio od mjesečarenja. Zato u Osijeku dobro paze da im tijekom noći ne bi odšetao u hotel u kojem se nalazi Dinamo
Slovacka, Zlate Moravce, 181109.Kvalifikacijska utakmica Hrvatske U-21 nogometne reprezentacije za Europsko prvenstvo.Na fotografiji: Domagoj Vida.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

MEĐUGORJE - Najtraženije lice s domaćeg nogometnog mercata nikada nije bio bliži Dinamu. Nije se dogodio neki novi moment u pregovorima Osijeka i Dinama, već soba Domagoja Vide u sportskom centru “Circle international” u Međugorju gleda direktno prema travnjaku na kojem Kruno Jurčić svakodnevno priprema svoje izabranike.

- Nemojte opet o tome. Suigrači mi govore kako se boje otvoriti paštetu pa da ne izletim iz nje s pričom o Dinamu - dočekao nas je Domagoj Vida koji bira riječi kada se spomenu “modri”.

Ništa čudno, jer se kapetan Osijeka nalazi u prilično nezahvalnoj situaciji. Navijači u Slavoniji važu svaku njegovu riječ.

- Sve što znam o Dinamu pročitao sam u novinama. Pokušavam se ne opterećivati glasinama.

Mnogi će reći kako se odbijanje poziva Zdravka Mamića smatra činom ludila. Pogotovo kad je riječ o mladom igraču.

- Dinamo je veliki klub. Veći od Hajduka i igraju stalno u Europi. Svakako mi ide na čast kada čujem što Jurčić i Mamić misle o mojoj igri, ali nisam prvi put rekao da bih najradije završio ovu sezonu u Osijeku. Imamo dobru momčad, bilo bi mi žao otići na pola puta. Ali, ako i moram otići, neka to bude neka od “liga petice”.

Otac Rudika, bivši golgeter, najžešći je kritičar, ali i osoba čiji savjet Domagoj najviše uzima u obzir.

- I on slično misli.

Dalje nismo inzistirali. Ionako će se sve riješiti u obližnjim Drinovcima gdje će braća Mamići svratiti prije dolaska u Međugorje na “čašicu razgovora” s Branimirom Glavašem. Ne znamo hoće li se tamo uprizoriti i Vidin impresario Tarzan Cvjetković koji se pritajio u posljednje vrijeme. Očito ga muče “slatke brige” jer u svojim rukama ima sudbine dva najtraženija lica na nogometnoj tržnici u Hrvatskoj. Vidu i Mandžukića.

- Čujemo se redovito. Trebao bi ovih dana svratiti jer mora ispregovarati novi ugovor s Osijekom - opravdao je Tarzanov izostanak Vida koji je privatno isti kao i na terenu.

- Zvrckast - smije se.

Djevojke nema?

- Radim na tome.

U Zagrebu je veći izbor...

- Slavonke su ljepše - odgovorio je kao iz topa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 01:49