PREMIJE IGRAČIMA

Dinamu 5.000 eura, Šibeniku 5.000 kn, Hajduk igra za čast, Varteks za dug!

Naši igrači su rekli da im ne treba premija za izbacivanje Dinama. I to je korektno. Nema većeg motiva nego dobiti Dinamo i ući u finale Hrvatskoga kupa - poručuju iz Hajduka

DINAMO: Igrači Dinama neće dobiti nikakve premije ukoliko eliminiraju Hajduk i plasiraju se u finale Kupa. Kod Modrih je sve jasno i regulirano pravilnikom o nagrađivanju. Nagrada za osvojeno prvenstvo iznosi 10 tisuća eura, za Kup 5 tisuća eura. Ali pod uvjetom da se Dinamo plasira u skupinu Europske lige. Ukoliko se taj uvjet ne ostvari, onda plavi dečki mogu uzeti i dvostruku krunu, a neće dobiti ništa.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA PORTALU SPORTSKIH NOVOSTI

HAJDUK: Za polufinalne oglede s Dinamom hajdukovci neće imati premije. Tako je jučer objavio Svaguša priloživši poruku iz poljudske svlačionice kao glavni argument.

- Igrači su rekli da im ne treba premija za Dinamo. I to je korektno. Nema većeg motiva nego dobiti Dinamo i ući u finale Hrvatskoga kupa.

ŠIBENIK: Nagrada za eventualno finale neće biti sigurno manja od one za Osijek koja je iznosila 5.000 kuna, već može biti samo veća. Kolika, to direktor Karađole ne zna, ali kaže da je bolje obećati nešto realno što se može ispuniti, nego lupati cifre koje klub u ovom času ne može isplatiti.

VARTEKS: Iako bi eventualni prolaz u finale Kupa donio Krojačima povratak u Europu, gdje su godinama prilično uspješno nastupali, premije niti itko nudi niti itko od igrača i članova stručnog stožera za njih pita. Ovo drugo i ne čudi; igrači i treneri već su nekoliko puta istaknuli da će biti zadovoljni ako im se do kraja sezone riješe samo dugovanja iz 2009. godine. (nk)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:49