TURNIR U ANTALYJI

Dinamovi stariji pioniri trijumfirali u Turskoj

U odlučujućoj utakmici za naslov pobjednika turnira Dinamo je svladao vršnjake iz PSV-a 3-1 uz dva gola Karla Jakova Majića

Generacija starijih pionira Dinama (godište 1998.) u utorak je osvojila prestižni turnir u organizaciji Nogometnog saveza Turske, a koji se igrao u poznatom turističkom središtu Antalyji.

Dinamove nade su pod vodstvom Krešimira Gojuna u skupini pobijedili Fenerbahçe (2-0) i Stuttgart (1-0) te remizirali s Genkom (1-1) što je bilo dovoljno za plasman u finale i ogled s PSV-om.

U odlučujućoj utakmici za naslov pobjednika turnira Dinamo je svladao vršnjake iz Nizozemske 3-1 uz dva gola Karla Jakova Majića, najboljeg strijelca turnira na kojem su, uz spomenute ekipe, nastupili i Bursaspor, Antalyaspor, Genk i Manchester United.

- Presretan sam zbog osvojenog turnira i priznanja za najboljeg igrača. Ta nagrada ne pripada samo meni nego i cijeloj momčadi - skroman je bio Branimir Kalaica.

Dinamo: Adrian Šemper, Matej Hudeček, Branimir Kalaica, Vinko Soldo, Nikola Moro, Borna Sosa, Luka Pasariček, Bruno Goda, Dino Halilović, Karlo Igor Majić, Josip Brekalo, Davor Lovren, Kristijan Sabolović, Franko Surać, Tomislav Stilinović, Luka Kožić, Adrian Blečić, Borna Borovec, Jakov Drčić.

Stručni stožer: Krešimir Gojun, Milan Šnjarić, Igor Gabrijelić, Marinko Grgić, Jasmin Osmanović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 04:45