MIRNA ZIMA

Dinamov sastav na proljeće neće doživjeti bitnije promjene

Cakovec, 061209.Na stadionu u Cakovcu igra se 17. kolo prve HNL izmedju Medjimurja i Dinama.Na slici: slavlje DinamaFoto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Dinamo na proljeće neće doživjeti previše promjena u momčadi u odnosu na završnicu jesenskog dijela sezone. Ispred Butine ordinirat će stoperski tandem Kovač - Bišćan, pod uvjetom da se kapetan oporavio od operacije trbušnog zida. Ako nije, zamijenit će ga Barbarić koji je pokazao golemi napredak u igri minule jeseni.

Istu ozljedu vuče i Tomečak, pa će uvodne utakmice na desnoj strani obrane igrati Etto, dok je na lijevu vraćen Cufre. Dva stražnja vezna su Vrdoljak i Badelj. Desno Sammir, lijevo Morales. Napad je rezerviran za Mandžukića i Slepičku, dok će Dodo, Kramarić i Sivonjić čekati priliku iz drugog plana.

Naravno, ovo pod uvjetom da do kraja siječnja više ne bude transfera. Kao što znamo, od navedenih igrača “zeleno svjetlo” za odlazak imaju Mandžukić, Vrdoljak i Etto.

Treba napomenuti da Jurčić na pripreme u Međugorje i Tursku vodi juniore Mlinara, Šituma i Mihaljevića koje će na proljeće koristiti prema potrebama.

Vjerojatna prva postava Dinama

4-4-2: Butina - Etto, Kovač, Bišćan, Cufre - Morales, Vrdoljak, Badelj, Sammir - Mandžukić, Slepička

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 16:53