SPASIO IH AUTOGOL

Dinamo slab protiv Lecha, Butina vikao Jurčiću: Mijenjaj Moralesa!

 Ronald Goršić / Cropix

Bila je to najlošija utakmica Dinama na turskoj turneji. Na kraju je ipak Jurčićev sastav sretno izbjegao poraz. Silovita 'bomba' koju je uputio Louis Ibanez pogodila je prečku, odbila se u glavu Tanevskom i završila u mreži Lecha! Pravi 'fliper' pogodak, pišu Sportske novosti.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA PORTALU SPORTSKIH NOVOSTI

Istina, nedugo prije tog događaja koji je spasio Modre od poraza, Mandžukiću je bespotrebno poništen gol zbog zaleđa koje nije postojalo.

Dinamo je pogodak primio nakon greške Cufrea koji je krivo procijenio jednu loptu, preskočila ga je i na koncu završila kod Lewandowskog koji je zabija iz blizine u mrežu. U prvom poluvremneu Lech je bio bolja momčad, silovito je pritisako presingom, a takva igra nikako nije odgovarala Jurčićevoj momčadi koja je djelovala potpuno nemoćno. S obzirom da se tako igralo, rasla je i nervoza, u tom dijelu ogleda inače veliki motivator Butina imao je primjedbi na igru Moralesa koji je stvarno izgledao indolentno i beskrvno.

- Mijenjaj ga!

Bila je to jedna Butinina opservacija nakon što je Čilenac nonšalantno izgubio loptu. Morales je uspio izživcirati i Roberta Kovača.

- Živni malo... obratio mu se iskusni stoper.

Dinamo - Lech 1:1

Belek. Igralište hotela Rixos. Gledatelja 20. Sudac: Kahriman (Antalya).

Strijelci: 0:1 - Lewandowski (17), 1:1 - Tanevski (71-autogol)

Dinamo: Butina - Vrsaljko (od 78. Etto), Kovač (od 46. Barbarić), Cufre, Ibanez - (od 86. Calello) - Sammir, Vrdoljak, Badelj (od 63. Tomić), Morales - Dodo (od 57. Kramarić), Mandžukić

Lech: Burić - Wojtkowiak, Bosacki, Arboleda, Đurđević - Peszko, Injac, Banrowski, Štilić - Lewandowski, Kryviets (još u igrali; Ganzarzcik, Zapotoka, Nikolajczak, Tanevski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 01:52