NIŠTA OD CHELSEAJA

Delač: Nema promjena, dolazim na pripreme Intera

'Ostanak u Interu čini se logičnim rješenjem jer ću skoro cijeli srpanj provesti s U-19 reprezentacijom na pripremama i EP-u'
 Marko Miščević / Cropix

ZAGREB - Talentirani vratar Matej Delač saznao je odluku o Chelseajevim planovima u vezi s njim. Barem onim kratkoročnim.

- Dogovoreno je da ostanem u Interu i u ponedjeljak ću se treneru Lončareviću javiti na prozivci.

Selidba na Stamford Bridge ili odlazak na posudbu i osamostaljenje u neki drugi europski klub morat će malo pričekati...

- I to su bile opcije, ali zasad neće biti promjena. Nimalo mi ne smeta ostanak u Zaprešiću, “glava” neće biti problem - poručio je Delač koji se, ipak, neće dugo zadržati sa “žutima”.

- Ostanak u Interu čini se logičnim rješenjem jer ću skoro cijeli srpanj provesti s U-19 reprezentacijom na pripremama i Europskom prvenstvu. Tko zna, možda se nakon toga nešto promijeni - kaže Delač koji će tek 20. kolovoza napuniti 18 godina.

U međuvremenu stari i novi prvoligaš, Inter i Hrvatski dragovoljac, zamijenili su pričuvne vratare. Ivan Čović koji je mijenjao Delača dok je bolovao od mononukleoze raskinuo je ugovor s Interom i preselio se u Novi Zagreb. U suprotnom smjeru zaputio se Zadranin Krševan Santini, koji je u Sigetu mijenjao Darka Franića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:22