CROTTENHAM

Ćorluka: Luka me nije iznenadio sjajnim igrama

 AFP

Eksperiment Tottenhamova menadžer Harryja Redknappa s Lukom Modrićem na mjestu jednog od dvojice središnjih odnosno zadnjih veznih igrača nimalo nije začudio Vedrana Ćorluku.

Pogledajte majstorski gol Luke Modrića!

Dogodilo se to stjecajem okolnosti prilikom subotnje prvenstvene pobjede Tottenhama nad Blackburnom (3-1), jer trener Harry Redknapp na raspolaganju nije imao dvojicu ozlijeđenih središnjih vezista, Toma Huddlestonea i Jermainea Jenasa, tako da mu nije preostalo ništa drugo doli Luku Modrića spojiti u par s kršnim Hondurašaninom Wilsonom Palaciosom na središtu igrališta, dok su bočne pozicije pokrili Gareth Bale (lijevo) i Niko Kranjčar (desno).

" Luka je odigrao ključnu ulogu pri drugome golu", navodi se na službenim web-stranicama londonskog kluba za koje je branič hrvatske nogometne reprezentacije kazao:

- Na toj poziciji igra u reprezentaciji i može i u Premier ligi. Dobro je odigrao, ali i znali smo da će tako. Iako je Premiership težak znali smo da će se snaći. On je kompletan igrač, sjajan nogometaš koji će za nas dobro igrati neovisno o mjestu na kojem se u srednjem redu nalazi.

Osvrnuo se Ćorluka na službenim stranicama kluba i na utakmicu protiv Blackburna.

- Za nas je to bila teška utakmica. Za željeno četvrto mjesto trebala nam je pobjeda i do nje smo došli. Bilo je teško ali smo odigrali dobro i ono što je najvažnije došli do tri boda - zaključio je Ćorluka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:37