TREBA TO ODBITI...

City nudi 65 milijuna eura za Ibru i Tourea

Roberto Mancini je najveći zagovaratelj tog transfera, jer ima iskustvo rada s Ibrahimovićem dok su bili u Interu, te čelnicima Cityja širi samo pozitivne glasine oko Šveđanina
 AP

Iako je odigrao samo jednu sezonu u Barceloni tijekom zadnjih tjedana mnogo se pričalo o tome kako bi ona mogla biti i posljednja Zlatana Ibrahimovića u katalonskom gigantu.

Švedski robusni centarfor nije oduševio u prvoj sezoni, makar su čelnici Barcelone odbili priču o tome da je švedski nogometaš stavljen u izlog.

No, ponude za Ibrahimovića pljušte i dalje. Nakon Intera, pa Juventusa javio se i Manchester City, koji je, pak, ponudio 65 milijuna engleskih funti za dva igrača Barcelone. Jedan je Ibrahimović, a drugi Yaya Toure, koji je ljutit na svoju situaciju u klubu (često grijanje klupe) najavio odlazak iz Barcelone. Inače, ranije je jaki interes za Tourea pokazao Chelsea.

Daily Mail navodi da je trener Manchester Cityja Roberto Mancini najveći zagovaratelj tog transfera, jer ima iskustvo rada s Ibrahimovićem dok su bili u Interu, te čelnicima Cityja širi samo pozitivne glasine oko Šveđanina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:52