BORBA ZA RUSANOVU

Ćiro: Jako sam razočaran Šukerovim ponašanjem, a Raspućin je za Mamića malo dijete!

Štimac osporava zastupnike Udruge prvoligaša i najavljuje izbornu pobjedu omjerom 28-21
 Nataša Šerić / Cropix

ZAGREB - Kakva je situacija? Nikad bolja! - kaže Igor Štimac u predvečerje HNS-ove izborne skupštine. Vrlo optimističan odgovor ako se uzme u obzir da je Markovićeva struja odnijela pobjedu i dva skupštinska glasa Udruge prvoligaša.

- Odoljeli smo svim napadima suparničke strane i mirni dočekujemo skupštinu. Od verifikacijske komisije očekujem da ne prizna zastupnike Udruge prvoligaša. Sve je tu kristalno jasno. Imamo potvrdu Ureda za državnu upravu da je registriran novi statut Udruge prvoligaša. Drugim riječima, nezakonita je Markulinova telefonska sjednica koju je sazvao na temelju starog poslovnika koji više nije mjerodavan.

• Kakav omjer glasova očekujete u petak?

- 28-21 za mene. I to u najgorem slučaju, pod uvjetom da im priznaju glasove Udruge prvoligaša.

Štimca smo zatekli u društvu Ćire Blaževića koji se približavanjem dana izbora sve aktivnije uključuje u njegovu kampanju.

- Ja se ipak malo plašim jer nitko ne poznaje Mamića tako dobro kao ja. Znam što je u stanju učiniti, Raspučin je za njega malo dijete! - slikovit je bio Ćiro koji danas otrovnim strelicama gađa i Davora Šukera.

- Ako u ovim godinama potpisujem bogate ugovore, onda to činim zahvaljujući Šukeru. Međutim, moram kazati da sam razočaran njegovim ponašanjem u ovoj kampanji. Prije nego što je odlučio krenuti u utrku Štimac je razgovarao sa Šukerom i pitao ga - misliš li se kandidirati? Krenuo je tek kada je čuo da Šuker nije zainteresiran...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 16:00