IZBORNIK 'TRI LAVA'

Capello ovaj tjedan ide na operaciju koljena

 Reuters

Talijanski trener na klupi engleske nogometne reprezentacije, Fabio Capello (63), podvrgnut će se u četvrtak operaciji koljena u rodnoj Italiji, piše The Sun.

Capello će operativnim zahvatom zamijeniti patelu na lijevom koljenu. Riječ je o problemu koji vuče još iz igračkih dana i koji mu posebne probleme stvara u posljednje vrijeme.

Na štakama bi trebao provesti šest tjedana nakon operacije. Obzirom na prirodu operativnog zahvata i Talijanove godine, moguće će mu trebati puna tri mjeseca oporavka da bi se ponovno normalno kretao.

Ovaj je trenutak Talijan izabrao za operaciju zbog dvomjesečne pauze koju ima kad su obveze spram reprezentacije u pitanju. Sljedeća utakmica koja ga očekuje jest prijateljski dvoboj s Egiptom trećeg ožujka. Capello očekuje da će tada moći voditi treninge i utakmicu.

U Englesku se Capello planira iz Italije vratiti početkom veljače, te nastaviti na licu mjesta pratiti igre reprezentativnih kandidata. Reprezentativce će dotad na utakmicama Premiershipa obilaziti njegov pomoćnik Franco Baldini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:39