U POSLJEDNJEM TRENUTKU

Branko Karačić isplaćen, Osijek može u Vinkovce

Osijek, 160810Novi trener NK Osijeka Branko Karacic sa kohortasima nakon konferencije za novinare na kojoj je proglasen novim trenerom a clanovi uprave sa predsjednikom Kresimirom Bubalom dali ostavke.Foto: Dorian Horvat / Cropix
 Dorian Horvat / CROPIX

OSIJEK - Osijek će u srijedu u Vinkovcima (u 18 sati) ipak odigrati uzvratnu polufinalnu utakmicu Hrvatskog kupa protiv Cibalije. Bivšem treneru Branku Karačiću plaćen je dug od 230.000 kuna, zbog kojeg je osječki prvoligaš bio suspendiran, čime je otklonjena i opcija neodigravanja polufinalnog uzvrata.

Predsjednik kluba Zdravko Josić nije želio otkriti gdje je našao novac za Karačića, no istaknuo je da je značajnu ulogu u tome odigrao gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo, iako novac nije došao iz gradskog sustava.

- Gradonačelnik se jako angažirao i na tome smo mu zahvalni. Općenito je oko kluba u posljednje vrijeme pozitivna i poticajna atmosfera, sve je više poduzetnika koji su spremni pomoći klubu i to mi daje vjeru da ćemo uspjeti prebroditi sve probleme koje imamo - izjavio je Josić.

Osječani u srijedu u Vinkovcima brane tri gola prednosti iz prvog susreta i priliku da kroz finale, nakon dugogodišnjeg posta, izbore Europu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:51