20 MILIJUNA EURA U IGRI

'BOSANSKI DIJAMANT' SELI NA APENINE? Talijanski velikan ga označio prvom željom

Protekle sezone 'Bosanski dijamant' nije se uspio nametnuti treneru Pellegriniju
MANCHESTER, ENGLAND - FEBRUARY 21: Edin Dzeko of Manchester City in action during the Barclays Premier League match between Manchester City and Newcastle United at Etihad Stadium on February 21, 2015 in Manchester, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
 Clive Brunskill/Getty images / 2015 Getty Images

Talijanski nogometni klub Roma otvorio je pregovore s Manchester Cityjem oko transfera Edina Džeke.

Sportski direktor 'Vučice', Walter Sabatini, BiH reprezentativca označio je kao prvu želju kluba te je za njega spreman izdvojiti 20 milijuna eura, a samom igraču ponuditi petogodišnji ugovor s plaćom od 4,5 milijuna eura po godini, piše engleski Guardian. U slučaju da im namjera propadne, Roma kao sekundarni cilj ima dovođenje Aleksandra Mitrovića iz Anderlechta.

Edin Džeko u Manchester City stigao je 2011. godine iz Wolfsburga, a za 'Građane' je nastupio u 185 utakmica te zabio 71 gol. No, protekle sezone 'Bosanski dijamant' nije se uspio nametnuti treneru Pellegriniju te je u 31 nastupu zabio samo 6 golova (u Premiershipu je 22 puta započeo u prvih 11 i postigao 4 gola), kao i u svojoj prvoj sezoni na Etihadu.

Kroz protekle mjesece kolale su glasine kako je Liverpool zainteresiran za dovođenje Džeke na Anfield, ali se taj transfer ipak nije ostvario.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:14