LIJEČNICI GA UTJEŠILI

BILIĆU JE U PRVI MAH PAO MRAK NA OČI Ostao bez važnih igrača, pa se pojadao: 'Ne izgleda dobro'

 AFP

Subotnja utakmica 12. premierligaškog kola između West Hama i Evertona na Upton Parku bila je stresna za hrvatskog menadžera Slavena Bilića.

Susret je završio prijateljskom podjelom bodova 1:1, a West Hamu su se ozlijedili Dimitri Payet i Enner Valencia. Obojici su stradali gležnjevi, a obojica su se ozlijedili nakon grubih startova Evertonovih igrača. Bilića zasigurno posebno boli ozljeda Payeta koji je u dosadašnjem dijelu sezone bio najbolji igrač 'čekićara' s pet golova i 3 asistencije.

"Neću slušati prva mišljenja, pričekat ću rezultate pretraga. Optimističan sam da će biti spremni za utakmicu protiv 'spursa' nakon reprezentativne stanke. Ali ne izgleda dobro“, rekao je Bilić.

Što se tiče same utakmice protiv Evertona, Bilić nije nezadovoljan. Ipak je prethodno poražen od Watforda.

"S jedne strane nikad nisam zadovoljan kada ne pobijedimo, ali ne možemo biti nezadovoljni načinom na koji smo igrali“.

Uoči reprezentativne stanke Bilić je svojim igračima poslao jasnu poruku putem klupske web-stranice: "Moramo biti sretni načinom na koji smo započeli sezonu. Moramo iskoristiti ovu stanku kako bismo se vratili još gladniji“.

U ovim trenucima West Ham se nalazi na šestom mjestu premierligaške ljestvice s 21 bodom u 12 kola, a sljedeći izazov 'čekićara' protiv Tottenhama na White Hart Laneu na rasporedu je 22. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 20:44