O MAMIĆU NI RIJEČI...

Bilićev odgovor na Sammira je Ivo Iličević!

U petak 24. rujna, ili eventualno dan kasnije, izbornik će objaviti popis igrača na koje računa za kvalifikacijsku utakmicu s Izraelom 9. listopada te prijateljsku s Norveškom tri dana kasnije
Kaiserslautern's Ivo Ilicevic, right, and Bayern's Thomas Mueller challenge for the ball during the German first division Bundesliga soccer match between FC Kaiserslautern and FC Bayern Munich in Kaiserslautern, western Germany, Friday, Aug. 27, 2010. (AP Photo/ddp, Torsten Silz) ** NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS **
 AP

Zdravko Mamić ponovno je dokazao kakva je legenda; vrlo vjerojatno postao je prvi čovjek na svijetu koji je ambasadora Unicefa proglasio rasistom. Dovoljan je razlog bio što još nije pozvao u reprezentaciju Dinamovog igrača, koji je eto i stranac i tamnoput.

Niti Slaven Bilić, niti ostali iz stručnog stožera, nakon žestoke uvrede i izravne optužbe koja je na njihov račun lansirana, nisu željeli dolijevati ulje na vatru. Stav je - ne ulaziti u polemike jer to će onda ići unedogled.

U petak 24. rujna, ili eventualno dan kasnije, izbornik će objaviti popis igrača na koje računa za kvalifikacijsku utakmicu s Izraelom 9. listopada te prijateljsku s Norveškom tri dana kasnije. Stožernici za živu glavu ne bi priznali koga će pozvati, a koga neće, međutim, čini se da Bilić priprema odgovor na Sammira; to je 24-godišnji Ivo Iličević.

Nikola Jurčević jučer je u Kaiserslauternu gledao tamošnjeg prvoligaša s našima Iličevićem i Lakićem u početnoj postavi, protiv Hoffenheima Josipa Šimunića.

- I Lakić i Iličević bili su mladi reprezentativci. Dobro igraju, a posebice Iličevića dugo pratimo - kazao je Jurčević, da bi na upit znači li to kako će biti priključen kadru, “spustio rampu”:

- Na to ne želim odgovoriti.

Normalno da smo ga morali upitati kako se nosi s etiketom “rasist”.

- Nisam čitao budući da sam na putu, ali prenijeli su mi. To je apsurdna priča i totalna neistina. Ma, ne želim to komentirati.

Kako se ti kozmopoliti, Slaven, Aljoša, Robi i Jura osjećaju zacijelo je lako pogoditi, a da ne bi trpjeli dodatne probleme i štetu, Mamić bi im se morao ispričati! Osim ako zaista ne misli da su “šljam”...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 12:28