VRUĆI TRENUCI DERBIJA

Bijesnog Keruma obuzdali da se ne potuče u loži, Zoran Mamić kritizirao igrače

Pred kraj utakmice zaiskrilo je i u svečanoj loži Poljuda. Za sve je kriv nepoznati mladić sa zapadne tribine, napao je izvjesnog Pileta, prijatelja gradonačelnika Željka Keruma

Pred kraj utakmice zaiskrilo je i u svečanoj loži Poljuda. Za sve je kriv nepoznati mladić sa zapadne tribine, napao je izvjesnog Pileta, prijatelja gradonačelnika Željka Keruma. Skočio je Kerum sa svog mjesta, zaletio se prema napadaču, želio zaštititi prijatelja, no uspjeli su ga zaustaviti i spriječiti eskalaciju sukoba. Otimao se Kerum pa su ga odvukli izvan tribine. Ne bi ovo bilo prvi put Kerumu, već se on tukao kako bi štitio sebe i svoje.

Zanimljivo, do izjava iz svečane lože nije se ovom prilikom moglo doći, zaštitari su bili neumoljivi i novinarima nisu dopustili pristup hodniku kroz koji se s tribina prolazi do Bijelog salona.

- Takva su pravila danas, žao mi je, molim vas da se udaljite - rekao nam je kršni momak u zaštitarskoj uniformi, ne dajući se nagovoriti.

Nakon utakmice sportski direktor Dinama Zoran Mamić nam je kazao:

- Moram kazati da nisam zadovoljan. Utakmicu nismo odigrali dobro, imali smo sjajnu priliku s igračem više. Nismo koristili igrača više, igrali smo jako puno kroz sredinu, previše dodavanja je bilo u “bunaru”. Međutim, na kraju je ipak ostala ista distanca u odnosu na Hajduk. Hajduku čestitam na junačkoj borbi s igračem manje, pokazali su veliko zalaganje i htijenje, a u nekim situacijama bili su opasni za naš gol. Ambijent je bio dobar a oni prekidi zbog baklji, Bože moj, to je dio folklora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:25