REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA

BEOGRADSKI MEDIJI OKOMILI SE NA NOGOMETAŠE 'Nešto je trulo u reprezentaciji srpskoj!'

Poraz pred praznim tribinama konsternirao je srpske medije koji su okomili na vlastitu reprezentaciju

Reprezentacija Srbije jučerašnjim porazom protiv Danske znatno je umanjila svoje izglede za plasman na EURO u Francuskoj. "Orlovi" su u dvoboju koji se na stadionu Partizana igrao bez gledatelja poveli protiv Danske (Tošić, 4.), no u 2. poluvremenu gosti su preokrenuli (Bendtner 60. i 85., Kjaer 62.) na 1-3.

Poraz pred praznim tribinama konsternirao je srpske medije koji su okomili na vlastitu reprezentaciju. Tako Blic donosi tekst pod naslovom "Nešto je trulo u reprezentaciji srpskoj!" u kojem se navodi kako su njihovi reprezentativci "... još imali i sreće, jer su mogli doživjeti i znatno teži poraz, a i ovako su napravili ogroman korak unazad na putu ka Francuskoj."

Portal B92 prenosi reakcije srpskih nogometaša na poraz u kojima je najizravniji bio kapetan Ivanović:

"A mi mislimo da smo velike zvijezde i uvijek mislimo da smo bolji od drugih, pa nas sve to na kraju košta rezultata. Ukoliko želimo u budućnosti imati neke rezultate, to moramo promijeniti. Ovako više ne može."

Tradicionalno najoštriji bio je pak tabloid Kurir u kojem se ističe kako je Danska ponizila Srbiju. Štoviše, u Kuriru su se već oprostili od EURA 2016., a tekst o utakmici započet je riječima "bruka i sramota" što dovoljno govori o "oduševljenju" igrom reprezentacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 13:25