RAT PRIOPĆENJIMA

BBB 'Ovo je djelo Mamićevih plaćenika, vraćamo se na Sjever!' DINAMO 'To su laži i šokantne optužbe'

U vezi subotnje pucanjave u Dubravi, prilikom koje su ranjeni dvojica pripadnika Bad Blue Boysa, oglasili su se navijači, ali i nogometni klub Dinamo
 Ronald Gorsic / CROPIX

ZAGREB - U Dubravi se rano jutros dogodio do sada najžešći obračun frakcija Bad Blue Boysa zbog kojeg su se večeras priopćenjima oglasili navijači, ali i nogometni klub Dinamo.

- Nakon što je sinoć u pomno smišljenoj „akciji“ plaćenika direktno povezanih sa Zdravkom Mamićem, iz vatrenog oružja pokušano ubojstvo dva pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys, što je bila direktna posljedica neuspješne sačekuše u kojoj je trebao biti ubijen jedan od najistaknutijih ljudi naše grupe, više ne možemo šutjeti - stoji u priopćenju Bad Blue Boysa.

- Ne treba biti Sherlock Holmes da bi se shvatilo kako je nalogodavac sinoćnjeg pokušaja ubojstva nekoliko pripadnika naše skupine Zdravko Mamić - ističe se u priopćenju u kojem se, među ostalim, najavljuje sutrašnji povratak BBB-a na maksimirski stadion.

Priopćenje u cijelosti možete pročitati OVDJE.

Iz kluba u Maksimirskoj su odmah odgovorili svojim priopćenjem.

- GNK Dinamo je odlučio reagirati na neistinite, šokantne i potpuno neosnovane optužbe na račun kluba i izvršnog predsjednika Zdravka Mamića u vezi pucnjave u Zagrebu.

GNK Dinamo kroz svoje djelovanje osuđuje bilo kakvu vrstu nasilje te smo naravno zgroženi činom koji se dogodio u Dubravi. Na službenoj stranici Bad Blue Boysa objavljeno je priopćenje u kojem se nedvosmisleno optužuje izvršnog predsjednika Dinama za upletenost u pucnjavu koja se dogodila u noći s petka na subotu u zagrebačkoj Dubravi. U priopćenju se, također, Dinamo naziva "kriminalnom organizacijom" te je izneseno puno neistina. Naravno, sve to nema apsolutno nikakve veze s istinom, šokirani smo količinom besmislica u spomenutom priopćenju i, treba li to uopće reći, negiramo bilo kakvu upletenost u obračun u Dubravi - stoji u objavi na službenim web stranicama kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:10