PREDSJEDNIK OTKRIO

BARIŠIĆ O HALILOVIĆU 'Zdravko Mamić je u kontaktu je s Barcelonom, transfer je pri kraju...'

Obitelj Halilović je korektna i mislim da ćemo sve uspješno privesti kraju, zaključio je Barišić

Priča o Barceloni i Alenu Haliloviću stalno je u fokusu posljednjih dana. Veliki španjolski klub želi mladu modru zvijezdu, ponuda je na maksimirskom stolu, a po onome što se može razaznati, do realizacije transfera trebalo bi doći uskoro.

- Izvršni predsjednik Zdravko Mamić u kontaktu je s predstavnicima Barcelone - kaže predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Veli da je plavi klub u ulozi koju ne može mijenjati.

- Mi u Dinamu želimo da sve strane budu što zadovoljnije u tom transferu. Manevarski prostor nam je sužen. Obitelj Halilović je korektna i mislim da ćemo sve uspješno privesti kraju. Na tragu onog što smo s Barcelonom i obitelji razgovarali prije dvadesetak dana.

Barišić ima ovakvo mišljenje o odlasku Halilovića:

- Po nama bi bilo bolje da mladi nogometaši, uvjetno rečeno, odrastu. Jer ovako postoji rizik. Halilović je definitivno velik talent, wunderkind, tu nema govora. Ali u današnjem nogometnom svijetu, gdje vlada ogromna konkurencija, bio bi bolje da dječak očvrsne u našem klubu, ali to se neće dogoditi i sad je o tome bespredmetno govoriti.

Znate li možda ima li Halilović bilo kakvu garanciju da će dobiti minutažu u Barceloni?

- Nitko nema nikakvu garanciju kad se radi o prvoj momčadi Barcelone. Ali sigurno je da mora igrati, u drugoj momčadi Barce sigurno, zato ga i dovode - zaključio je Barišić.

Eto, izgleda da se posao definitivno približio kraju. Kad će uslijediti potpis, još se ne zna, ali se zna da mladi talent u Dinamu sigurno ostaje do ljeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:32