DEMANTIRAO MAMIĆA

BARCELONA STIGLA PO HALILOVIĆA Barišić: 'Nije sve dogovoreno, još pregovaramo o nekim stvarima'

U svakom slučaju Alen će do ljeta ostati u Dinamu. Iako bih ja da ostane još koju godinu, rekao je Barišić
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Po informacijama koje su se u petak kotrljale oko Maksimira, predstavnici Barcelone boravili su u Zagrebu oko dogovora oko angažmana Alena Halilovića. Klub s Camp Noua nudi Dinamu 5 milijuna eura, plus bonuse, a prije neki dan Zdravko Mamić je kazao kako je Dinamo u toj priči nemoćan. Tijekom dana u modrome klubu nitko nije želio potvrditi ili demantirati dolazak Barcine delagacije, kao niti mogući dogovor oko Halilovića koji bi na Camp Noua trebao preseliti na ljeto.

Inače, Barcelona prati Halilovića još od 2007. godine kad je kao 11-godišnji dječak igrao u tzv. 'dječjoj Ligi prvaka’ u Bruxellesu. Dinamo je tada pod vodstvom trenera Dine Julardžije u finalu pobijedio Barcelonu, a Haliović je bio najbolji igrač. Nakon toga uskoro je stigla i ponuda iz La Masije, Barca je pozvala Halilovića u razgledavanje svoga kampa, a, eto, nepunih sedam godina kasnije sve je izvjesnije da će modri talent završtiti u glavnom gradu Katalonije.

Dok Zoran Mamić tvrdi da Barcelona nije u Zagrebu i da u priči o Halilovićem odlasku na Camp Nou nema novosti, predsjednik Mirko Barišić ponudio je malo drugačiju priču:

- Nije još sve dogovoreno, još pregovaramo o nekim stvarima. U svakom slučaju Alen će do ljeta ostati u Dinamu. Iako bih ja da ostane još koju godinu - rekao je Dinamov predsjednik i dao, za razliku od sportkog direktora/trenera naznačiti da bi Halilović ipak mogao u plavo-crveni dres. Po onome što smo čuli u Kranjčevićevoj, nitko od Barceloninih emisara nije bio na utakmici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:16