TIVOLI U KOCKASTOME

BAHIA SPREMNA ZA HRVATE U tropskom raju i konobari i sobarice će pričati hrvatski!

Hrvati su stvarno jednostavni, nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva - rekao je direktor kampa
 globo

Nekoliko sati uoči dolaska hrvatske reprezentacije u Brazil , mali tropski raj pokraj Bahije je pod okupacijom brazilskih novinara. To je ujedno i jedina prilika kada će Brazilci moći ulaziti unutra jer, kao što je već poznato, Niko Kovač je zabranio ulaz u kamp Tivoli Ecoresort dok je njegova reprezentacija tamo...

Novinar Globa posjetio je kamp koji je već sada ukrašen hrvatski zastavama i porukama dobrodošlice. Direktor Tivolija João Eça Pinheiro je naglasio da hrvatska delegacija nije imala nikakve neobične zahtjeve, za razliku od Amerikanaca koji su smješteni u blizini.

- Ljudi stvarno nisu imali nikakvih zahtjeva. Hrvati su stvarno jednostavni, još ranije su tu stigla dva čovjeka iz njihove delegacije i dogovorili smo sve detalje. Jedino što su tražili je da objeduju u svome posebnom prostoru, a ne s ostalim gostima. Dovest će svog kuhara, ali njemu će pomagati naše osoblje... Zasigurno su ostale reprezentacije bile puno zahtjevnije od Hrvatske - rekao je direktor hotela koji je svih 500 zaposlenika resorta poslao na brzi tečaj upoznavanja s hrvatskom kulturom i običajima. Čak im je podijelio mini-riječnik s osnovnim hrvatski riječima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:45