LUDI TULUM U RIJU

AVANTURA MLADIH ENGLEZA Navijači izbjegli osiguranje i proveli četiri sata u hotelu s nogometašima!

Tri mlada navijača Engleske uspjela su na jednostavan način ući u hotel Royal Tulip u Rio de Janeiru u kojemu je smještena reprezentacija Tri lava. Nakon što su čuli da je reprezentacija Engleske sletjela u Rio odlučili su je potražiti, ali ih je taksist dvaput odveo do pogrešnog hotela. Jednom u Royal Rio, drugi put u Golden Tulip. Kad su Andy Richardson (22 godine), Alex Hill (20) i Josh Pearce (19) konačno stigli ispred Royal Tulipa ugledali su naoružano osiguranje i gotovo odustali od namjere da uđu u hotel.

- Onda sam pomislio, idemo probati. Rekli smo da moramo u toalet i odjednom smo bili unutra. Prvi na kojega smo naletjeli bio je izbornik Roy Hodgson - prepričao je nesvakidašnji doživljaj Andy Richardson. - U sljedeća tri do četiri sata slikali smo se s gotovo cijelom reprezentacijom, popili po šest piva i pojeli sendvič.

Svoju avanturu ovi su momci dokumentirali fotografijama na Facebooku gdje se nalaze u društvu Hodgsona, Stevena Gerrarda, Daniela Sturridgea, Franka Lamparda, Leightona Bainesa, Joea Harta, Jacka Wilsherea... Fotografije su prave, uopće nema sumnje.

Reprezentacija Engleske je, inače, zakupila dva od 17 katova Royal Tulipa, hotela s 418 soba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:21