MALONOGOMETNE RADOSTI

Automobil Lončar & Fotex i PromotionPlay u finalu 42. izdanja Kutije šibica

U finalu 42. izdanja 'Kutija šibica', najstarijeg i najvećeg hrvatskog malonogometnog turnira igrat će Automobil Lončar & Fotex i PromotionPlay.

Rezime je to polufinalnih ogleda u “dvojki” Doma sportova koji su završili s identičnih 4-2. Prvo su Varaždinci više sretno nego spretno izbacili CB Garden iz Zaprešića uz tri gola Alena Hercega, da bi u “finalu prije finala” Promotionplay bio bolji od ribljeg restorana Korkyra.

Dva je puta Promotionplay vodio, ali oba su se puta igrači Predraga Jurića i Siniše Šoše vraćali u igru. Andrija Bogdanović znalački je vukao konce igre Korkyre koja je kod 2-2 propustila dvije izgledne prilike da prelomi utakmicu.

Dovoljno da Promotionplay to znalački iskoristi. Ekipa okupljena oko Antonija Franje (Čivrag, Ješe, braća Bisaku...) imala je u polufinalu zeru sreće i Hrvoja Štroka koji je odigrao maestralnu partiju i kojeg tek slijepilo organizatora može lišiti trofeja za najboljeg igrača 42. Kutije šibica čije se finale igra u petak u 17.20 sati. Alen Lesički

REZULTATI

Polufinale:

Automobil Lončar & Fotex - CB Garden 4:2

PromotionPlay - Riblji Restoran Korkyra 4:2

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 09:03