NEGREDO

Atletico Madrid ponudio Manchester Cityju 15 milijuna eura za Negreda

 AFP

Napadač Manchester Cityja Alvaro Negredo glavna je meta madridskog Atletica koji traži zamjenu za Diega Costu.

Brazilac sa španjolskom putovnicom na pragu je prelaska u Chelsea, pa u aktualnom španjolskom prvaku nastoje pronaći napadača koji bi ga mogao nadomjestiti. Detektirali su ga u Negredu koji je prošlo ljeto prešao iz Seville u Manchester City. U premijernoj je sezoni u Engleskoj postigao 23 pogotka, ali u posljednjim je tjednima pao u drugi plan kod trenera Manuela Pellegrinija, što je i jedan od razloga zbog kojih nije bio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Marca piše da je Atletico već poslao preliminarnu ponudu Cityju ''tešku'' 15 milijuna eura, ali ''građani'' su to glatko odbili uz tvrdnju da ne namjeravaju prodati Španjolca za manje od 30 milijuna eura. U Madridu se ipak nadaju da će se na Etihadu smekšati s obzirom da će Negredo za koji tjedan napuniti 29 godina, a ni status kod Pellegrinija mu više nije dobar.

U zaključku Marca navodi da će se pregovori vjerojatno nastaviti u sljedećim tjednima te da je Negredo voljan vratiti se u Primeru, u kojoj se potvrdio zabijajući golove za Almeriu i Sevillu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:08