PROBLEM S OZLJEDOM

Arsenal na derbi protiv Chelseaja bez Fabregasa

Arsenal's Cesc Fabregas, center, vies for the ball against Blackburn's Morten Gamst Pedersen, left, and Vince Grella, right, during their English Premier League soccer match at Ewood Park, Blackburn, England, Saturday Aug. 28, 2010. (AP Photo/Tim Hales) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE (FAPL) LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL [email protected] FOR DETAILS **
 AP

Kapetan Arsenala Cesc Fabregas izgubio je bitku s vremenom i propustit će nedjeljni derbi 7. kola engleskog nogometnog prvenstva s Chelseajem na Stamford Bridgeu, piše Daily Mail.

Fabregas je ozlijedio zadnju ložu u utakmici 5. kola Premiershipa sa Sunderlandom (1-1), a iako je menadžer Arsene Wenger najavljivao da bi se mogao oporaviti na vrijeme za susret s Chelseajem, malo je vjerojatno da će htjeti riskirati novo pogoršanje ozljede svog ponajboljeg igrača, navodi engleski dnevnik.

Fabregasa je španjolski izbornik Vicente del Bosque već izostavio s popisa kandidata za dvije predstojeće utakmice kvalifikacijskog ciklusa za Euro 2012. s Litvom i Škotskom, a u tom bi se periodu španjolski veznjak trebao u potpunosti zaliječiti i pripremiti za nastavak naporne sezone.

Derbi s Chelseajem kod Arsenala će osim Fabregasa propustiti ozlijeđeni Robin van Persie, Theo Walcott i Nicklas Bendtner, dok će o nastupima Thomasa Vermaelena i Manuela Almunije Wenger odlučiti u posljednjem trenutku.

Na prvenstvenoj ljestvici Chelsea zauzima sam vrh s 15 osvojenih bodova, a Arsenal je treći s četiri boda manje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 02:28