BIJELI BEZ DIREKTORA

ANDERSSON OTIŠAO IZ HAJDUKA! 'Zavolio sam ovaj klub, ali moram u Švedsku zbog obitelji'

Navodno je Anderssonov problem bila odvojenost od obitelji. S druge strane, u kuloarima se čuje da je Hajduku laknulo jer se riješio troška njegove plaće
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Šveđanin Jens Andersson odlazi iz Hajduka. Nakon četiri mjeseca rada u Splitu, Šveđanin se vraća kući, a razlozi su obiteljske naravi.

- Svima nam je jako žao što se ovo dogodilo. Andersson je napravio puno dobrih stvari. Napravio je izvrsnu komunikaciju s prvom momčadi. Doveo nam je nekoliko pojačanja, a njegova je zasluga dolazak Iluridzea. Andersson je ostavio dojam pravog profesionalca i nogometnog stručnjaka. Bilo nam je ugodno raditi s njim - rekao je Brbić.

Andersson je potvrdio da je njegova odluka bila teška, ali neizbježna.

- Razlozi su obiteljski. Teška je to odluka jer sam se zaljubio u Hajduk, ali na kraju dana obitelj je najvažnija. Iako je odluka bila teška, znam da je ispravna. Ponosan sam na posao koji sam odradio u Hajduku. Dao sam otkaz. Nemam u rezervi novi posao - dodao je.

Brbić je potvrdio da Hajduk neće žuriti s traženjem novog sportskog direktora. Hajduk se s Anderssonom rastao na ugodan način pa možda nastave suradnju na neki drugi način. Navodno je Anderssonov problem bila odvojenost od obitelji. S druge strane, u kuloarima se čuje da je Hajduku laknulo jer se riješio troška njegove plaće. A to je važno prije sjednice Gradskog vijeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:53