GRANT NA KLUPI MORNARA

Agent: Bilić će uskoro u klupski nogomet

 Drago Sopta / Cropix

Rudi Vata, agent hrvatskog nogometnog izbornika Slavena Bilića, govorio je o mogućnosti koju su spominjali engleski mediji, dolazak Bilića u Portsmouth.

Taj engleski Premierligaš je početkom tjedna otpustio dosadašnjeg trenera Paula Harta zbog iznimno loših igara kluba, koji se nalazi na posljednjem mjestu ljestvice.

Mediji na Otoku su u prvi plan, kao zamjenu, naveli Avrama Granta, izraelskog stručnjaka, ali su spomenuli i niz ostalih mogućih nasljednika među kojima je i Slaven Bilić. Inače, hrvatski izbornik je još prošle sezone vrlo često dovođen u kontekst engleskih klubova kada je dolazilo do smjena trenera.

- Nismo imali konkretnih obavijesti iz Portsmoutha. Imali smo ih, pak, iz Škotskog nogometnog saveza čiji ljudi su željeli Slavena Bilića, no ta kombinacija nije imala nikakve realne osnove - rekao je Vata za The News, lokalni dnevnik Portsmotuha i nastavio priču kako Slaven i dalje razmišlja o klupskoj trenerskoj karijeri:

- Prije su postojali pozivi iz engleskih i njemačkih klubova i Bilić uvijek drži tu opciju otvorenom. Klupska karijera je uvijek u primislima. No, sada, pa tako i tijekom ljeta je hrvatski izbornik i to je njegov jedini posao.

Kada je u pitanju Portsmouth mnogi engleski mediji će sa velikom sigurnošću reći: Avram Grant je novi čovjek na toj klupi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:34