POSJET BEOGRADU

ABRAMOVIČ I MOURINHO DOLAZE NA UTAKMICU SRBIJE I HRVATSKE Ruski milijarder kupuje Zvezdu?

 AFP

Vijest da će ruski milijarder Roman Abramovič, težak 10,2 milijarde eura, kupiti Crvenu zvezdu, potisnula je u drugi plan čak i utakmicu s Hrvatskom.

Inicijativu je zakotrljao Aleksandar Vučić, najmoćniji srpski političar, a u povezivanju Abramoviča i Zvezde ključnu ulogu odigrao je zagrebački Srbin Vlado Lemić, negdašnji igrač banjalučkog Borca, a danas menadžer, koji posluje s Abramovičem. Sudjelovao je i u transferu Modrića iz Tottenhama u Real.

Taj, tajanstveni i medijima nedostupni trgovac igračima, svojedobno je odveo i golmana Mateja Delača iz Zaprešića na Stamford Bridge.

Dragan Džajić je protekli tjedan proveo na odmoru, ali u petak će biti u Beogradu. Gosti će mu biti Roman Abramovič i njegov trener iz Chelseaja Jose Mourinho.

Na jučerašnjoj press konferenciji, jedan je novinar u šali savjetovao Mihajloviću: “Siniša, prepusti ovih 90 minuta klupu Mourinhu…”

Vlasnik Chelseaja, koji je od gubitničkog londonskog kluba učinio engleskog prvaka i osvajača Lige prvaka, apostrofiran je kao budući vlasnik nekada slavnog kluba, a Zvezda će, navodno, već danas postati “sestra” Chelseaja.

Tek na repu ekskluzivnih vijesti je informacija da je u kampu u Staroj Pazovi predsjednik Tomislav Nikolić osokolio “orlove”.

Pitam se, znaju li hrvatski predsjednik i premijer uopće da Hrvatska danas igra u Beogradu?

Iako su u debelom rezultatskom minusu, ovdje su svi na nogama zbog gostovanja osme reprezentacije svijeta. A vijesti kažu da je u hrvatskom taboru “atmosfera - kamilica”…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:38