POLJUD POD ZAŠTITOM

40 torcidaša upalo na Poljud zbog najave dolaska Štimca!

Zagreb, 251109.Hrvatski nogometni kup, prva cetvrtfinalna utakmica izmedju Zagreba i Hajduka na stadionu u Kranjcevicevoj.Na slici: Igor Stimac trener Zagreba u pozadini klupa sa rezervnim igracimaFoto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

U srijedu navečer oko 21 sat grupa od tridesetaka “torcidaša” pojavila se na Poljudu na ulazu u prostorije Hajduka, a tražili su razgovor s nekim od klupskih čelnika.

Povod je, kako se saznaje, bila vijest o mogućem povratku Igora Štimca u Hajduk. Njemu je predsjednik kluba Joško Svaguša uputio poziv da preuzme trenersku funkciju držeći da predstavlja najbolje rješenje u aktualnoj situaciji.

Torcidaši su zbog toga inzistirali na razgovoru sa Svagušom, ali im je objašnjeno da nikoga nema u klubu. Na Poljudu su bile prisutne jake policijske snage, ali nije bilo potrebe za njihovom intervencijom jer su se navijači uskoro mirno razišli, potvrđeno je iz policije.

Stadion Hajduka i dalje je pod policijskom zaštitom.

Sastali se Štimac, Kerum i Svaguša!

Inače, Štimac, Kerum i Svaguša su se sastali u Splitu, ali lokacija nije poznata, kao ni epilog njihovog razgovora. Štimac će još boraviti u Splitu, ali zbog brakorazvodne parnice s bivšom suprugom. ( Toni Roić)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 04:23