JAKO NERVOZNA REAKCIJA

VIDEO: INCIDENT NA UTAKMICI Srpski reprezentativac pogodio suca loptom u glavu i zamalo ga nokautirao

Nakon što su suci propustili isključiti Miloša Teodosića nakon što je ovaj jednog od njih gađao loptom u glavu, srpski playmaker ipak nije dočekao kraj. Ozlijedio je gležanj

Nakon što se ozlijedio na turniru u Trstu, Nemanja Nedović nije više na pripremama srpske reprezentacije za SP. Čeka ga mirovanje od najmanje tri tjedna. Kako na poziciji bekova prilično dobro stoji (Teodosić, Marković, Bogdanović i Micić kad se oporavi), izbornik Saša Đorđević neće čekati Nedovićev oporavak.

Italija je pak osvojila turnir u Trstu nakon što je sa 20 poena Alessandra Gentilea svladala Srbiju 80:71. Srbija je pokazala puno nervoze, a novi problemi stigli su u završnici utakmice.

Nakon što su suci propustili isključiti Miloša Teodosića nakon što je ovaj jednog od njih gađao loptom u glavu, srpski playmaker ipak nije dočekao kraj.

Ozlijedio je gležanj, nije izgledalo ozbiljnije, ali je ipak Teodosić šepajući napustio parket.

U utakmici za treće mjesto Kanada je napokon u petoj utakmici u pet dana (dva poraza od Hrvatske, pa porazi od Italije i Srbije) upisala pobjedu. Sredili su Kanađani, i to uvjerljivo sa 84:66, BiH koju nije spasilo niti 17 poena Mirze Teletovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 06:59