FEŠTA U PODSUSEDU

Sita Cedevita spremna za ‘gladne vukove’

Trener Subotić tvrdi da će pobjednika odrediti bolja obrana, a u tom segmentu Cibona je jedna od najboljih u Euroligi
Zagreb, 100508.Kosarkaska utakmica u sutinskim vrelima ,a susreli su se Cedevita i Cibona.Marin Rozic.Foto: Vedran Djulic / CROPIX
 Vedran Djulic / CROPIX

ZAGREB - Cibona je svim košarkaškim družinama u Hrvatskoj omiljena meta. Rijetki se mogu pohvaliti da su pobjeđivali “vukove”, a Cedevita bi se vrlo rado učlanila u taj prilično ekskluzivni klub. Imat će za to novu priliku u nedjelju (18.00) u Sutinskim Vrelima.

Okolnosti idu na ruku momčadi iz Podsuseda. U svlačionici Slobodana Subotića nema nezadovoljstva, igrači su isključivo koncentrirani na ono što trebaju pokazati na parketu, a u tom segmentu, tvrdi Cedevitin trener, daju sve više.

- Napad donosi publiku, ali mislim da će utakmicu odrediti obrana. Ona donosi rezultat, a mi je sve bolje igramo - kaže Subotić.

No, Cedeviti će trebati i odličan napad protiv jedne od boljih obrana u Euroligi, s kakvom se ove sezone još nisu susreli. Jedan euroligaški sudar u svojoj dvorani već su izgubili, onaj protiv Olimpije, ali bili su na korak do pobjede.

Iz Cibonine svlačionice, unatoč signalima o štrajku, tvrde da podcjenjivanje Cedevite ne dolazi u obzir.

- Baždarićevim dolaskom dobili su više napadačkih opcija i opasniji su. Ipak, najvažnije će biti zaustaviti njihovu ‘pick’ igru sa Žižićem - smatra Vedran Vukušić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 00:16