CIBONA KAO CHELSEA

Seks-afera pogodila i Toranj: Rozić 'mutio' s Radoševićevom djevojkom

Ozlijeđeni kapetan Cibone Marin Rozić iza leđa je mutio s djevojkom centra Leona Radoševića, koji je 'puknuo' i odlučio sve ispričati
 Dragan Matić/CROPIX

Da Englezi ne ostanu usamljeni u seks skandalu u kojem glavne uloge pripadaju sportašima koji dijele istu svlačionicu pobrinuli su se košarkaši Cibone . Leon Radošević , mladi košarkaš “vukova” otkrio je kako ga djevojka vara sa suigračem i kapetanom Marinom Rozićem .

Djevojka, s kojom je bio u vezi godinu i pol, dobila je “cipelu” iz veze, ali i iz stana u kojem je živjela s Radoševićem, a zanimljiv je način na koji je osramoćeni i prevarni košarkaš saznao za preljub. Naime, on je snimao razgovor sada već bivše djevojke i njene bliske prijateljice.

- Išao sam na trening i ostavio snimati njihov razgovor. Dan kasnije sam preslušao i ostao šokiran - izjavio je za 24 sata Radošević i ukratko prepričao sadržaj njihova razgovora.

- Euforično je pričala kako je otišla kod njega u stan, ali navodno se ništa nije dogodilo jer nisu imali kondome. Samo su se ljubili.

Radošević, koji je u kapetanu Cibone vidio svojevrsni uzor bio je otprije sumnjičav s obzirom da je priznao kako je znao da njegova djevojka izmjenjuje poruke s Rozićem.

Kada je otkrio aferu, nazvao je djevojku i doveo je pred gotov čin.

- Prvo je poricala, a potom sam joj pustio snimku razgovora. Pokupila je stvari i otišla iz stana.

Djevojka, kojoj se ne spominje ime, navodno je htjela utjehu pronaći kod ljubavnika, ali Rozić nije imao previše razumijevanja za novonastalu situaciju.

- Mislim da ju je i on “otkantao” - otkrio je Radošević koji je svjestan posljedica koje će imati njegovo otkriće. Ponajviše za međuljudske odnose u svlačionici prvaka Hrvatske.

- Ne želim razgovarati s njim. Dobro da je ozlijeđen pa ga ne moram gledati. Iskreno, nadam se da će Rozić otići na ljeto iz kluba - završio je svoju priču prevarni Radošević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 13:48