NEMA STRAHA

Rodney Stuckey dobro nakon što se srušio

'Svi testovi kojima se košarkaš podvrgnuo u klivlendskoj klinici u koju je prebačen kolima hitne pomoći pokazali su negativne rezultate', potvrđeno je u klubu
Detroit Pistons Rodney Stuckey is attended to by a team doctor after collapsing during a timeout in the first quarter of their NBA basketball game against the Cleveland Cavaliers in Cleveland, March 5, 2010.REUTERS/Aaron Josefczyk (UNITED STATES - Tags: SPORT BASKETBALL)
 Reuters

Pomoćni trener u Detroit Pistonsima, Arnie Kander, objavio je da se razigravač njegove NBA momčadi Rodney Stuckey dobro drži nakon što se srušio tijekom dvoboja kod Cleveland Cavaliersa.

- Svi testovi kojima se košarkaš podvrgnuo u klivlendskoj klinici u koju je prebačen kolima hitne pomoći pokazali su negativne rezultate. Rodney će još izvjesno vrijeme svejedno ostati u bolnici na daljnjim kardiološkim promatranjima – rekao je Kander.

Tijekom minute odmora u trećoj četvrtini dvoboja u Quicken Loans Areni Stuckey se iz sjedećeg stava na klupi samo urušio Kanderu u naručje. Medicinsko mu je osoblje odmah stavilo masku s kisikom na lice, te ga otpravilo u bolnicu.

- Rodney je pri svijesti i diše samostalno bez problema – dodao je Kander.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 07:20