ZAISTA NEMA SREĆE

Nova ozljeda i operacija za najboljeg igrača Bullsa Derricka Rosea

 AFP

Chicago Bullsi će ponovno biti bez jednog od svojih najvećih zvijezda Derricka Rosea, koji je na prvom momčadskom treningu za novu NBA sezonu dobio udarac u lice zbog kojeg će u srijedu morati na operaciju, objavili su Bullsi na svom službenom internetskom portalu.

Procjene o tome kad će se Rose moći vratiti na parket, liječnici će donijeti tek nakon operativnog zahvata.

Rose je na treningu dobio udarac laktom u lice, od kojeg mu je stradala lijeva jagodična kost. Pregledom u Rush University Medical Centeru u Chicagu liječnici su ustanovili kako je ozljeda takve prirode da zahtijeva operativni zahvat.

Najkorisniji igrač regularnog dijela NBA sezone iz 2011. godine doista nema sreće s ozljedama. U posljednje tri sezone odigrao je ukupno 100 utakmica od 246 mogućih. Prošle je sezone u prosjeku ubacivao 17,7 koševa i imao 4.9 asistencija po utakmici.

Bullsi će prvu utakmicu u predsezoni odigrati 6. listopada, kad će ugostiti Milwaukee Buckse. Prva utakmica Bullsa u novoj NBA sezoni na rasporedu je 27. listopada, kad će u United Centeru gostovati Cleveland. Ne bude li spreman do tada, kao najizglednije zamjene za Roseovu razigravačku poziciju nameću se Kirk Hinrich i Aaron Brooks.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 23:33