OSAKAĆENI ŠPANJOLCI

Navarro i Ibaka otkazali nastup na Eurobasketu

Prerano je da razmišljam o bilo čemu, vrijeme je da se odmorim. Sigurno je da neću igrati za reprezentaciju ovog ljeta – rekao je najkorisniji igrač prošlog EP-a u Litvi prije dvije godine

Sjajni šuter Barcelone Juan Carlos Navarro (33) neće zaigrati za španjolsku košarkašku reprezentaciju na nadolazećem Europskom prvenstvu u Sloveniji (4.-22. rujna).

Nakon poraza u finalu doigravanja Endesa lige od Real Madrida Navarro je rekao kako mu je neophodno potreban odmor.

- Prerano je da razmišljam o bilo čemu, vrijeme je da se odmorim. Sigurno je da neću igrati za reprezentaciju ovog ljeta – rekao je najkorisniji igrač prošlog EP-a u Litvi prije dvije godine.

- Bila je ovo teška sezona za Barcelonu, ali i za mene. Moram se odmoriti i oporaviti za sljedeću sezonu – dodao je popularni "La Bomba", koji u petoj utakmici finalne serije španjolskog prvenstva nije mogao na željeni način pomoći svojim suigračima zbog ozljede zadnje lože.

Španjolska, koja je osvojila naslove na posljednja dva europska prvenstva, na ovogodišnjem će natjecanju igrati u skupini C zajedno s Hrvatskom, domaćinom Slovenijom, te Poljskom, Češkom i Gruzijom. Još ranije je za branitelje naslova nastup otkazao centar Pau Gasol.

Nakon što je svoj nastup na Europskom košarkaškom prvenstvu otkazao Juan Carlos Navarro, Španjolska je vjerojatno ostala oslabljena i za sjajnog krilnog-centra Sergea Ibaku...

Košarkaš NBA momčadi Oklahoma City Thundera propustiti će Eurobasket u Sloveniji! Tako barem tvrdi izvor blizak igraču, Alfonso Lozano, koji doduše nije dao nijedan razloga zbog čega je Ibaka odlučio ne igrati.

Sjajnog skakača i blokera u NBA ligi trebao bi u reprezentaciji zamijeniti igrač Real Madrida, novog prvaka Španjolske, Nikola Mirotić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 00:58