IZGLASANO POVJERENJE

Klupska uprava Zadra još vjeruje Jusupu

Upravni odbor KK Zadra raspravljao o teškom financijskom stanju, ali i o kadrovskoj križaljci
Zadar, 210110.Dvorana Kresimira Cosica.Konferencija za medije na kojoj je direktor kluba Zdenko Micic predstavio novog trenera Danijela Jusupa.Na slici: Danijel Jusup.Foto: Vladimir Ivanov / CROPIX
 Vladimir Ivanov / CROPIX

ZADAR - U Jazinama, na sastanku Upravnog odbora kluba kojem je nazočilo sedam od trinaest članova, plus predsjednik Dino Perović, dopredsjednik Tonči Jerak te direktor Zdenko Mičić, nije se dogodilo ništa posebno.

Kako nam je prenijela glasnogovornica kluba Slavica Vulin, izglasano je povjerenje treneru Danijelu Jusupu, no nije željela otkriti omjer glasovanja. Nadalje, klub će u roku od tjedan dana otvoriti natječaj za sportskog direktora.

Još se raspravljalo o teškoj financijskoj situaciji, uz napomenu kako se sa sponzorima pokušava pronaći način da se isplati barem dio dugovanja. Istaknuto je da je u tijeku revizija poslovanja u posljednjih pet godina, koja bi trebala biti zgotovljena do kraja mjeseca.

Nakon svega se može zaključiti da trener Jusup unatoč više nego poraznim rezultatima, odnosno sedam izgubljenih utakmica od osam odigranih, može spavati mirne savjesti! Sada se uz veliki blagoslov uprave u miru može posvetiti momčadi i odličnim rezultatima vratiti poljuljano povjerenje, zbog čega se pristupilo glasovanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:47