PRONAĐEN KRIVAC

Jusup u novinaru pronašao krivca za katastrofu

Zagreb, 180210.Dvorana Trnsko, kosarka, polufinale kosarkaskog Kupa Kresimir Cosic, susret ekipa KK Zadar i KK Cibona.Na slici: Marko Tomas 33, Damir Rancic 4.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX

ZADAR - U Višnjiku je održana uobičajena konferencija za novinare na kojoj je trener Danijel Jusup govorio o podgoričkoj Budućnosti, momčadi koja u subotu gostuje u dvorani Krešimira Ćosića.

Zadarski strateg je imao samo riječi hvale za suparnika u NLB ligi koji je kako je istaknuo Jusup, na granici Final foura, što je prema njegovim riječima posljedica procesa rada u tom klubu i da kao takvi zaslužuju da konkuriraju za završni turnir.

Nakon što se napričao o utakmici, Jusup je okrenuo ploču na drugu stranu, iskoristio je prigodu za napad na Slobodnu Dalmaciju i našeg novinara, ističući kako ga isti godinama svojim pisanjem vrijeđa.

Na upit dolje potpisanog, čime ga se uvrijedilo, Jusup nije želio odgovoriti. Više je nego očito kako se poradi katastrofalnih rezultata trenera i momčadi Zadra loptica krivnje želi prebaciti na novinara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 17:57