NBA TRADE

Bosh u Lakersima, Bynum u Raptorsima?

LOS ANGELES, CA - JANUARY 05: Andrew Bynum #17 of the Los Angeles Lakers spins to score on Chuck Hayes #44 of the Houston Rockets during the first half at Staples Center on January 5, 2010 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Harry How/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AFP

New York Post tvrdi da je na pomolu razmjena igrača u NBA ligi. Ona bi se trebala odviti na relaciji Lakers-Raptors, a u njoj bi dresove trebali razmijeniti Chris Bosh i Andrew Bynum.

NY Post se poziva na izvore iz Los Angeles Lakersa, kluba aktualnih prvaka najjače košarkaške lige svijeta.

Bosh, krilni centar kojem ove sezone istječe ugovor s Toronto Raptorsima, na prosjecima je od 23.7 poena i 11.3 skoka kroz 37 ovosezonskih utakmica. Već je ranije istaknuo da razimšlja o odlasku iz jedinog kanadskog NBA kluba.

Bynum, od kada je u 2005/06 ušao u ligu svake sezone podiže svoje prosjeke, te je trenutačno na 15.2 koša i 8.1 skoku kroz 34 utakmice na centarskoj poziciji.

Rok za razmjenu igrača završava 18. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 05:03