SVI PROTIV L'WREN

'ZVALI SU JE YOKO ONO' Članovi Rolling Stonesa su mrzili pokojnu curu Micka Jaggera

(FILES) In this photo taken on May 7, 2012 in New York, Mick Jagger and L'Wren Scott attend the Costume Institute Benefit at The Metropolitan Museum of Art, celebrating the opening of Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations. L'Wren Scott, American fashion designer to the stars and long-time girlfriend of Rolling Stones frontman Mick Jagger, was found dead at her New York apartment on March 17, 2014. AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY
 TIMOTHY A. CLARY/AFP

L'Wren Scott, pokojna djevojka Micka Jaggera s kojim je bila u vezi 12 godina, navodno se nije dobro slagala s bendom Rolling Stones.

'Zvali su je Yoko Ono', komentirao je jedan izvor za američke časopise.

L'wren se objesila crnim satenskim šalom, a u stanu u New Yorku pronašla ju je njezina asistentica.

L'Wrenino samoubojstvo dogodilo se samo nekoliko dana nakon što je Mick Jagger s ostatkom Rolling Stonesa otišao u Australiju gdje su trebali održati turneju.

'Mick joj je rekao da se kloni Rolling Stonesa dok su na turneji u Australiji. Ostatak benda je nije volio jer je bila opsjednuta kontrolom. Kad bi je vidjeli, rekli bi da ide Yoko Ono', otkriva izvor za Page Six New York Posta.

L'Wren je u nekoliko navrata dizajnirala kostime za bend, ali ih nitko nije htio nositi osim Micka pa je naposljetku dizajnirala samo za njega.

Nakon prerane smrti Mickove partnerice, Rolling Stones su otkazali turneju po Australiji, a Mick Jagger još uvijek je u šoku te ne može vjerovati što se dogodilo.

'Mick Jagger nije baš dobro. Odsutan je. To je za njega ogroman šok', otkrio je Mickov kolega iz benda, Charlie Watts.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:59