MEĐUNARODNI USPJEH

ZRINKA OSVAJA AMERIKU Plakat mjuzikla 'Once' krasi Times Square u New Yorku

 Facebook

Hrvatska glumica Zrinka Cvitešić ostvarila je veliki međunarodni uspjeh ulogom u mjuziklu ‘Once’ na West Endu. Sada kreće u osvajanje Amerike.

Na svom Facebook profilu naš poznati glumac Mislav Čavajda objavio je sliku s ulica New Yorka gdje se vidi najavni billboard plakat za predstavu Zrinke Cvitešić ‘Once‘.

- Doći u New York i posjetiti ovo zasljepljujuće mjesto, uvijek je bilo na neki način zastrašujuće jer je u svoj svojoj veličini i blještavilu bilo podsjetnik na to koliko je dalek svijet iz kojeg dolazim. Ovoga puta međutim, stojim usred ove džungle pogledom usmjerenim visoko i ponosito (što zbog pozicije billboarda, što zbog osjećaja) i promatram jedan sasvim novi detalj kao dodatak tom, za nas dosada, nedostižnom simbolu. Uz sve izglede, jedna talentirana djevojčica, rođena u Karlovcu, uspjela je tim svojim talentom i upornošću razbiti prokletstvo i dokazati kako mjestom rođenja nije predodređena za neuspjeh već kako je taj san itekako moguć. Sada na tom simboličnom mjestu, stoji za mene novi simbol uspjeha. Zrinka, i’m standing here as a proud Croatian actor – napisao je na svom Facebook zidu Mislav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 20:08