NAKON PORODILJNOG U RADIJSKOM ETERU

ZLATA SE VRATILA NA POSAO ‘U moj i Sašin život Tin je napokon uveo red’

 Marko Miščević

Nakon porodiljnog dopusta Zlata Mück Sušec vratila se u radijski eter, a od jeseni ponovno ćemo je gledati i na HTV-u. No, mlada mama radit će samo pola radnog vremena dok njezin sinčić, kojeg ima iz braka sa Sašom Sušecom, malo ne poraste.

Televizijska i radijska voditeljica Zlata Mück Sušec nakon 11 mjeseci porodiljnog dopusta vratila se u radijski eter, a od jeseni se vraća i svom poslu na HRT-u. Kako je nije bilo dugih 11 mjeseci, priznaje da joj nije bilo lako prvi dan, ali se zato pripremala uz kolegu Sašu Lozara. - Imala sam veliku tremu, najprije sam danima sanjala da kasnim na posao i da nešto nisam upalila na vrijeme pa onda da mi je stao program. Zato sam se pripremala dulje nego inače, dok su mi kolege govorili da prestanem biti takva štreberica - priznaje voditeljica kroz smijeh. Otkriva kako se život nje i supruga Saše Sušeca jako promijenio otkako su postali roditelji.

- U život dvoje novinara bebica je uvela pojam noćnog dežurstva, dao je novu dimenziju pojmu zabavnog programa i definitivno postao naša udarna vijest. I, ono što je najvažnije, uveo je red. Neki nam se čude kako uspijevamo bez fiksnog radnog vremena posložiti sve kockice, ali uz svakodnevni dogovor ide nam (skromno ću priznati) i više nego dobro. Puno smo s njim, nekad malo jurimo, ali uživamo - kaže mlada mama. Zlata je otkrila da obitelj već ima planove i za nadolazeće ljeto.

- Naš je plan otkriti Tinu čaroban morski svijet, igrati se i maziti, odmarati, uloviti koju minutu za guštersko uživanje na suncu, pročitati puno knjiga, ići u duge šetnje u sumrak, guštati u morskim specijalitetima, druženju s obitelji i prijateljima - otkriva Zlata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 07:44