NEOČEKIVANA VIJEST

ŽIVOTNA KRIZA SLAVNOG NOGOMETAŠA Ostavio suprugu zbog bivše Miss Brazila

Caroline i Kaká u brak su ušli nevini i bili su gorljivi pripadnici Crkve preporođenih kršćana
Kaka (R) of Brazils Sao Paulo controls the ball during their Copa Sudamericana football match against Ecuador's Emelec at Morumbi stadium, in Sao Paulo, Brazil, on October 30, 2014. AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA
 NELSON ALMEIDA

Vijesti o razvodima nisu rijetkost, ali vijest da su se nakon devet godina braka razveli nogometaš Ricardo Kaká i njegova supruga Caroline poprilično je neočekivana. Ipak, službeno je - brazilski su mediji objavili priopćenje para, šabloniziranu izjavu u kojoj potvrđuju da su se razveli, ali da i dalje cijene jedno drugo, vole zajedničku djecu i žele privatnost.

A glavni razlog za razvod navodna je nogometaševa nevjera. Mediji tvrde da je Kaká Caroline prevario s Jakelyne de Oliveira, 21-godišnjom Miss Brazila 2013. godine i iščuđavaju se - moralan, religiozan muškarac poput njega razorio brak.

Bili su par kao iz bajke

Kaká i Caroline Celico bili su par iz bajke, slatke priče o dvoje lijepih mladih ljudi koji se silno vole od djetinjstva. Zajedno su bili ukupno 13 godina. Kada su se vjenčali, Kaká je imao 23 godine i - baš kao i njegova tada 18-godišnja mladenka - u brak je ušao nevin. U intervjuima su govorili o čistoći, vjernosti i vjeri. Kakina religioznost poznata je: svaki svoj gol i svaku dobru akciju proslavlja dižući ruke prema nebu.

On i supruga bili su pripadnici crkve Igreja Renascer em Cristo (Crkva preporođenih kršćana) - vjenčali su se u glavnom hramu u Săo Paulu. Navodno je Kaká crkvi poklonio više od milijun dolara, dao im je da izlože Fifin pehar koji je dobio kao najbolji igrač 2007. godine. Caroline je bila i pastorica, te propovijedala preko interneta, a objavila je i album vjerskih pjesama. Kada se ta crkva zbog navodne rastrošnosti osnivača našla pod istragom, par je istupio i vratio se katoličkoj vjeri.

Karijera na zalasku

Izvana, ništa nije narušavalo savršenu sliku: lijep život s dvoje prekrasne djece, Isabellom i Lucom, goleme zarade u ponajboljim klubovima, Milanu i Real Madridu, te od reklama. Očito, nije bilo tako. Uz kraj braka, Kaká prolazi i profesionalnu krizu. Karijera tog 32-godišnjaka, iako daleko od kraja, je na zalasku. Sljedeće godine će zaigrati u SAD-u, u Orlando Cityju, a trenutno je na posudbi u Săo Paulu, tamo gdje je i počeo karijeru.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 09:31