BORBA ZA ŽIVOT

ŽIVOTNA DRAMA SLAVNOG KOMIČARA I dalje je kritično, uhićen vozač koji je skrivio nesreću

Liječnici nisu u stanju prognozirati hoće li se Tracy Morgan oporaviti od teške nesreće
 Getty Images

Slavni američki komičar Tracy Morgan (45), najpoznatiji po skečevima u emisiji Saturday Night Live te po ulozi u seriji '30 Rock', i dalje se nalazi u bolnici u kritičnom stanju nakon teške prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo čak šest vozila.

Morgan je bio u limuzini koja se uslijed lančanog sudara prevrnula u američkoj saveznoj državi New Jersey. Jedan od putnika limuzine, 62-godišnji James McNair, umro je od težine ozljeda na mjestu nesreće, dok je još jedan komičar Ardie Fuqua Jr. također u teškom stanju.

Prema dosad raspoloživim informacijama, nesreću je skrivio vozač jednog kamiona, protiv kojega je podignuta kaznena prijava. Riječ je o 35-godišnjem Kevinu Roperu iz savezne države Georgije, koji je sproveden u pritvor i određena mu je jamčevina u visini od 50.000 američkih dolara.

Navodno je prebrzo vozio te je prekasno shvatio da je ispred njega spora kolona. Naglo je skrenuo i došlo je do sudara s limuzinom, a zatim i lančanog sudara s još nekoliko vozila.

Morgana su limuzinom vozili s jednog stand-up nastupa u saveznoj državi Delaware, a nesreća se dogodila oko 1 sat u noći na subotu.

'Njegova je obitelj uz njega i prima najbolju moguću njegu', rekao je Morganov glasnogovornik i dodao da ne očekuje promjenu njegova stanja tijekom nedjelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:29