U TEŠKOM STANJU

ŽIVOTNA DRAMA SLAVNE KOMIČARKE 'U induciranoj je komi, na životu je drže još samo aparati'

 SIPA/Cropix

Joan Rivers od četvrtka, kada je jednostavno prestala disati za vrijeme rutinske operacije grla, leži u bolnici na Manhattanu, a na životu je održavaju aparati.

Ova 81-godišnja voditeljica i komičarka u induciranoj je komi, a liječnička predviđanja nisu optimistična. Ipak, prema tvrdnjama njezinih bliskih prijatelja i rodbine, sa svime se najteže nosi njezina kćer Melissa. Navodno odbija bilo kakvu mogućnost da bi joj majka mogla umrijeti.

- Jako se teško nosi s činjenicom da je njezinoj majci možda vrijeme za odlazak, kazao je jedan neimenovani prijatelj obitelj za The New York Daily News.

Nikakve odluke o daljnjem postupanju neće se donositi još nekoliko dana, poručili su iz glumičine PR službe. No, oni koju je poznaju kažu kako za nju održavanje na aparatima nije nikakva opcija jer je previše voljela 'aktivan i ispunjen život'.

Podsjetimo, 81-godišnja Joan Rivers legenda je američke televizije. Mlađoj populaciji najpoznatija je po emisiji 'Fashion Police' gdje je kritizirala modne odabire zvijezda na crvenom tepihu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:38