PONUDA IZ LONDONA

Zbog fotografija stražnjice Britanci u Big Brother Celebrity zovu Nives Celzijus!

Fotografije njezine stražnjice, snimljene dok je navijala na Euru 2012., prvo su joj donijele titulu najljepše supruge nogometaša u Europi. No, zahvaljujući svom seksepilu, hrvatska starleta i spisateljica Nives Celzijus sada je dobila i poslovnu ponudu iz Londona.

Izjava Bildu

Producenti televizijske postaje ITV koja je osmislila i emitira svjetski reality show “X factor” ponudili su Nives gostovanje u njihovom novom talk showu “On the other side”, u kojem bi trebala odgovarati na škakljiva pitanja poput onih o seksu nasred maksimirskog stadiona kojim se pohvalila u njemačkom Bildu. Posjet Londonu Nives C. iskoristit će i za završetak pregovora o izdanju njezinih knjiga “Gola istina” i “U krevetu s Christianom” za englesko tržište.

Sin ide u školu

Kao ženi kojoj je zaštitni znak provokacija, producenti bi Nives vrlo rado vidjeli i u međunarodnom izdanju celebrity Big Brothera koji se snima u Britaniji, no odluku o tome donijet će zajedno sa suprugom Dinom Drpićem. Poslovne i majčinske obaveze ove jeseni morat će Nives dobro isplanirati jer joj sin Leone u rujnu kreće u prvi razred osnovne škole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:48