SUPERFINALE

ZAVRŠEN JE BIG BROTHER Makedonac osvojio gledatelje: pobjednik velikog showa i osvajač skoro 100 tisuća eura je - Darko!

 Screenshot/YouTube

NOVO - 23:00 Darko Petkovski pobjednik je ovogodišnjeg Big Brothera, prenosi RTL. Makedonac je u 100 dana boravka u kući stekao najviše simpatija gledatelja i tako osvojio glavnu nagradu od 100 tisuća eura. Na pozornici su Darka dočekali bivši stanari, a voditelji Antonija i Sky su mu uručili i plakat koji simbolizira njegovu nagradu, nešto manje od 100 tisuća eura. Cijelu situaciju je Darko popratio poprilično emotivno te je neprestano plakao. Po posljednji put je prošetao i Big Brother kućom...

---------------------------------------

NOVO - 22:45 Dok čekaju proglašenje pobjednika, Darko i Goran dobili su posebni zadatak. Nakon 100 dana izolacije, stanarima su prišli njihovi bližnji, Darkov brat i Goranova zaručnica Lejla, no, oni ih nisu smjeli dotaknuti. Darku je njegov brat rekao da ga voli, a Lejla je Goranu rekla da mora još samo malo izdržati, prenosi RTL.

---------------------------------------

NOVO - 22:20 Nakon što ga je Barbara pohvalila, Ervin joj se pridružio izvan kuće kao drugi superfinalist koji je izašao, prenosi RTL. U utrci za novčanu nagradu ostali su tako Goran i Darko. 'Zadovoljan sam boravkom u Kući i sretan što se o meni pričalo samo lijepo', rekao je Ervin po izlasku iz kuće Velikog Brata.

---------------------------------------

NOVO - 21:30 Barbara je prva napustila kuću Velikog Brata nakon početka superfinala, prenosi RTL. Nakon izlaska iz kuće, Barbara se Antoniji podičila svojim angažmanom na zadacima u Kući, no nije mogla izbjeći pitanja o Ervinu. 'Ervin je za mene preblag, ja volim dominantne muškarce', rekla je Barbara Antoniji. 'Ervin je divna i neiskvarena osoba. Nikad nisam nikoga poput njega upoznala', dodala je Barbara.

Barbarino i Zoričino prijateljstvo nastavit će se i izvan Kuće, a najteže joj je bilo dijeliti prostor s Goranom nakon njihove svađe na početku showa.

Antonija je na samom početku finala snimila selfie sa svim stanarima te je time označila početak posljednjeg druženja gledatelja s ovogodišnjim kandidatima.





A photo posted by antonija blace (@antonijablace) on Dec 12, 2015 at 12:12pm PST





---------------------------------------

Nakon 100 uzbudljivih dana provedenih u kući Velikog Brata stanari su stigli do finala showa. U petak navečer iz kuće su izašli Zorica, Tina, Mika i Giba, što znači da su se u subotnje superfinale plasirali preostali kandidati: Sarajlija Ervin, Riječanka Barbara, Makedonac Darko ili još jedan Sarajlija, ali s viškom adresom, Goran. O odlasku troje stanara u petak odlučili su gledatelji iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije te Bosne i Hercegovine, a isto će biti i večeras.

Sedmu sezonu Velikog Brata obilježio je najveći broj romantičnih (nekih više, nekih manje uspješnih) ljubavi kao i to da je u kuću ušla cijela jedna obitelj. Riječ je o Vasićima, simpatičnoj četvorki koja je brže od ostalih stanara dobila podršku gledatelja. Na iznenađenje mnogih, nakon spekulacija da je show namješten, jučer su ispali posljednji članovi obitelji Vasić, a sada se nagađa kako će stanarima omraženi Goran biti pobjednik.

Što mislite, tko će odnijeti nešto manje od 100.000 eura?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 09:02